Yeap
SDG ראשי
SDG משני
אודות
Yeap מפתחת טכנולוגיה להפקת חלבונים מבוססי שמרים (Yeast) לטובת שילובם כחומר גלם מרכזי לייצור מגוון מוצרי תחליפי בשר ועוף. ייחודו של החלבון שמפיקה החברה בפרופיל הטעם המשחזר את המרקם והחוויה הסנסורית של מוצרים מן החי, תוך שימוש במקור צמחי, זול, זמין, בריאותי - לא אלרגני ועשיר באופן טבעי בחלבון. תהליך הפקת חלבוני YEAP הינו בר קיימא והפקתם מבוססת על עקרונות הכלכלה המעגלית והמחזור.
פרטי קשר
jgoshen@yeap-proteins.com
עיר: אשדוד
מה מודדים?
12.2.1, 8.4.1 X טון צריכת חומרי הגלם ביולוגי בשנה (שמרים, תפוקה מהתהליך)
12.3.1 B מדד פסולת מזון מתהליך מקביל של ייצור שמרים והפחתה במקור - פחת והשבה. במודל של כלכלה מעגלית. על כל X טון פחת שמרים שהתקבל מהתעשייה ידוע לייצר Y חלבון.
6.4.1 מדידה של כמות מים במ׳׳ק, בשנה, בתהליך הייצור של המוצר.
בהשוואה לתעשיות אחרות המייצרות חלבונים. (צומח, חי, סינטטתי וכ'ו)