Amai Proteins
SDG ראשי
SDG משני
אודות
Amai Proteins (מתוק ביפנית) מרפאים את המזון והשתיה שלנו דרך הצגת מרכיבי חלבון טעימים ובריאים לחיי היומיום. בשלב ראשון אנו מתמקדים בחלבונים כחלופה לסוכר. אמאי לוקחת חלבונים "מתוקים" ועל ידי תהליך חישובי ועיצובי (AI-CPD) ותסיסה, הופכת את החלבונים לתואמים לשימוש לתעשיית המזון על מגוון שימושיה.
כיצד אפשר לתמוך בפעילות שלי?
חיבורים_ונטוורקינג
מה מודדים?
3.4.1 צמצום של כמות ביחידת מוצר, על פי כמות סוכר יומית מומלצת לצמצום שיעור התמותה בשל מחלות לב וכלי דם, סרטן, סוכרת בייחוס למחקרים קיימים Metabolic Syndrome ב30-40% בייחס למוצרי מדף עם סוכר לשנה.
9.4.1 - עצימות פחמנית, מדידה של מדרך הפחמן (Carbon Footprint) בתהליך הייצור
13.2.1 תיקשור של מידע אודות הפעלה של מדיניות / אסטרטגיה / תוכנית משולבת, המגדילות את יכולתן להסתגל להשפעות השליליות של שינויי האקלים, להקטנת פליטות גזי חממה, באופן שאינו מאיים על ייצור המזון. על כל מיליון טון סוכר הפחתה של X פליטות פד"ח טון CO2
2.4.1 1 ק״ג חלבון מתוק (אשר מיוצר ע״י פרמנטציה במיכלים ולא דורש קרקע חקלאית) יחליף כ 5 טון סוכר