Anina
SDG ראשי
SDG משני
אודות
אנינה מפתחת ארוחות מהירות הכנה מורכבות כקפסולות ועשויה מירקות " מכוערים " שנפסלו לשיווק מסיבות אסטתיקה בלבד אך ראויים לאכילה לחלוטין. אנו בAnina שמנו לנו למטרה להגביר את השימוש בתוצרת "לא יפה" בתעשיית המזון. הפתרון שלנו מייצר שילוב ייחודי של טכנולוגיה חדשנית; ניסיון עיצובי; לצד ידע במזון וקולינריה - כדי ליצור פתרונות המבוססים על מזון מוצל טעים וראוי למאכל. אנו משתמשים במרכיבים באיכות הגבוהה ביותר, ללא קשר למראה שלהם - ללא פשרה על הטעם האיכותי. הטבע הוא המוטיבציה שלנו לחדשנות.
כיצד אפשר לתמוך בפעילות שלי?
גיוס השקעה או תמיכה כספית
חיבורים ונטוורקינג
הצטרפות לפעילות
תוכן מקצועי
תמיכה בעשייה
פרטי קשר
esti@aninafoodtech.com
עיר: אשדוד
מה מודדים?
12.2.1 - סך צריכת חומרי גלם ראשוניים (מסה ביולוגית) בטון בשנה.
12.3.1א - מדד איבוד מזון - נממד ע׳׳פ כמות המזון המשומש בייצור בשנה ( על מנת להדגים שמזון ״הוצל״ חשוב להביא מחקר שמדגים את הקשר והמספרים של אוכל שנזרק בשנה בהתאמה).
5.5.1 שיעור באחוזים של נשים בתפקידי ניהול.